JERES STABILE PARTNER

PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE TIL FORENINGER OG ERHVERV

Ejendomsservice i København og omegn med stabil kvalitet
Få service af vores erfarne og dygtige medarbejdere

VORES TJENESTER

Fejekosten Ejendomsservice tilbyder totalløsninger på ejendomsservice eller løser enkelte dele af ejendommens rengørings- og servicefunktioner til en overkommelig pris. Enhver bygning og dens omgivelser fortjener den bedst mulige vedligeholdelse. Dette har en positiv effekt på bygningen,
og beboerne kan nyde en behagelig hverdag i trygge og rene omgivelser.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil

EJENDOMSSERVICE

Fejekosten varetager store som små opgaver i alle typer ejendomme, så du har muligheden for at få hele din ejendomsservice samlet et sted. Vi sørger for alt, lige fra trappevask, grønne områder, varmecentral og beboerkontakt, til snerydning eller andre behov indenfor ejendomsservice.

TRAPPEVASK

Vi udfører grundig rengøring og trappevask af alle typer opgange og trapper, med de rette plejemidler, så holdbarheden forstærkes og opgangen altid fremstår ren og indbydende.

GRØN PLEJE

Grønne områder plejes og vedligeholdes af vores hold af uddannede medarbejdere. Hækkeklipning, græsslåning og alle andre typer grøn pleje udføres snildt og professionelt.

KONTORRENGØRING

Et snavset kontormiljø er ikke spændende at arbejde i – men der vil jo naturligvis blive snavset, når et lokale bruges dagligt. Et urent arbejdsmiljø er måske også sundhedsskadeligt. Hvorfor udsætte sig for det, når nu lokalet – efter rengøring af professionelle og faglærte medarbejdere fra Fejekosten – kan være et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, som det er rart at arbejde i.

SNERYDNING

Vi udfører omhyggelig snerydning, når sneen lægger sig. Vi rykker ud med det samme, når det er nødvendigt og udfører grundig snerydning.

ENGANGSOPGAVER

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

GET A RELIABLE PROPERTY SERVICE

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.