Ejendomsservice med omtanke

Har I behov for ejendomsservice på Frederiksberg? Fejekosten er ejendomsservice med omtanke – vi leverer et veludført stykke arbejde og giver ejendommens beboere en behagelig hverdag i trygge og rene omgivelser.

Fleksibel ejendomsservice

Vores ejendomsservice på Frederiksberg sætter jeres behov i centrum. Uanset om I har behov for fuld ejendomsservice eller blot skal have løst enkelte opgaver, skræddersyer vi et tilbud, der passer til jeres ønskede serviceniveau og økonomi. Ring til os på telefon 32 11 67 89 for en specialaftale inden for ejendomsservice på Frederiksberg.

Gårdmand på Frederiksberg

Som en del af vores ejendomsservice på Frederiksberg kan vi tilbyde daglig pasning af jeres gård. Efter en snak om jeres ønsker og behov finder vi den bedst egnede gårdmand på Frederiksberg. Hos Fejekosten vælger vi en vicevært på Frederiksberg, der leverer en høj service med et smil på læben.

Vi sørger for et hyggeligt gårdmiljø

Vores gårdmand på Frederiksberg sørger for, at jeres gård er et rart sted at være:
Den dygtige gårdmand på Frederiksberg har tjek på alle installationer, så gårdlyset og porten altid virker optimalt. Den opmærksomme gårdmand på Frederiksberg sørger for at holde øje med knækkede fliser og revner i asfalten og udbedrer skaderne, så gården altid fremstår pæn.

Sidst men ikke mindst sørger den grundige gårdmand på Frederiksberg for den daglige vedligeholdelse – han fejer, rydder op, fjerner ukrudt og holder gårdmøblerne rene og indbydende.

Håndtering af affald

Som en del af vores ejendomsservice på Frederiksberg tilbyder vi at håndtere gårdens affald. Fejekostens ejendomsservice sørger for, at alt affald bliver samlet ind, sorteret og kørt bort.

Da vores ejendomsservice på Frederiksberg foregår i tæt samarbejde med de fornødne kontakter til kommunen, bliver jeres affald opbevaret og afskaffet efter alle gældende regler – ring til vores ejendomsservice på Frederiksberg på telefon 32 11 67 89 for en bekymringsfri gårdpasning.

 

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)