Pasning af gård

Med Fejekostens gårdpasning, vil ejendommens gård altid være ren og rar at opholde sig i for beboerne. Uanset, om det er ved grillen en varm sommeraften, eller på vej til cykelkælderen en mørk vintermorgen er gårdpasning vigtig for beboernes velbefindende. Det sørger vi for ved løbende oprydning og fejning af gården med de tilhørende rum som cykelkælder, indgang osv.

Håndtering og opbevaring af affald er ofte en vigtig del af gårdens funktion, som helst skal påvirke beboerne mindst muligt. Med vores gårdpasning, sørger vi for, at alt affald bliver samlet ind på den bedste måde, sorteret og kørt bort.

Vi har desuden de fornødne kontakter til kommunen, så affaldet altid bliver håndteret efter reglerne og mest praktisk.

gårdpasning

 

Vi passer ligeledes alle gårdens installationer, så pærer bliver skiftet, porten er nem at åbne og bænkene er rare at bruge. Vi fjerner også ukrudt og holder øje med knækkede fliser og revner i asfalten, og udbedrer skaderne hvis det er nødvendigt.


Kontakt os nu for yderligere information om gårdpasning, eller for et uforpligtende tilbud på gårdman. Udfyld formularen til højre, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os nu for yderligere information om gårdspasning, eller for et uforpligtende tilbud.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)