Gårdmand og vicevært – København

Vi er specialister i at varetage opgaven som gårdmand og vicevært for både små og store ejendomme i hele København. Vi klarer gårdpasning og alle former for vicevært opgaver. Kontakt os på telefon 32 11 67 89 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer med gårdmand og vicevært.

Hyr en gårdmand i København

For en boligejendom kan det være for stor en udgift at skulle ansætte en gårdmand. Med en aftale om gårdmand fra Fejekosten får I et tårnhøjt serviceniveau og regelmæssig pasning af jeres gård. En gårdmand fra Fejekosten sørger for at gården holdes i orden, så den kan nydes af beboerne.

Hyr en vicevært i København

Alle boligejendomme bør have en vicevært, men det er ikke altid at ejendommen er stor nok til selv at ansætte en vicevært. Fejekosten løser dette for jer, da I kan hyre en vicevært gennem os. Denne vicevært løser alle forefaldende opgaver i ejendommen og er samtidig erfaren og professionel.

Stabil og effektiv vicevært og gårdmand

Uanset om I hyrer en vicevært eller en gårdmand igennem Fejekosten, så er I sikret en stabil, professionel og effektiv hjælp. Vi lægger vægt på den gode kommunikation og vi laver faste aftaler med vores kunder, så forventningsniveauet er afstemt på forhånd.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på at hyre en vicevært og/eller en gårdmand i København på telefon 32 11 67 89.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)