Grøn pleje i København og omegn

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE PLEJER OG PASSER GRØNNE OMRÅDER I KØBENHAVN, I HELE HOVEDSTADSOMRÅDET

Med grøn pleje fra Fejekosten Ejendomsservice bliver jeres grønne områder holdt rene, pæne og præsentable – og I får dermed et velplejet grønt område, det er rart at opholde sig i.
Grøn pleje varierer naturligvis fra ejendom til ejendom, men Fejekosten Ejendomsservices grøn pleje omfatter i de fleste tilfælde:

 • Klipning/trimning af hække og buske
 • Græsslåning og trimning af kanter
 • Græsslåning og trimning af kanter
 • Lugning af ukrudt
 • Kemifri fjernelse af ukrudt
 • Beskæring af buske og træer efter behov
 • Fjernelse af visne blade, blomster og andet grønt affald
 • Bortkørsel af andet haveaffald
 • Fejning af flisegange
 • Renholdelse af stisystemer
Area: ”København og Omegn”, and later ”København og Hovedstadsområdet

Vi udfører selvfølgelig også andre ”grønne” opgaver efter aftale.
Få en individuel løsning, der er tilpasset netop jeres grønne område.

Til større projekter i ejendommens grønne områder, eller i tilfælde hvor der er brug for særlig ekspertise, kan vi trække på vores erfarne samarbejdspartnere. For eksempel til fældning af træer, kraftig beskæring eller flytning af store vækster.

Vi holder også øje med områdets generelle tilstand: Så i ved, om der bliver behov for større reparationer eller ændringer på lidt længere sigt. Vores kundebase hører hovedsageligt til i København og resten af Hovedstadsområdet. Det skyldes et ønske om at være tæt på vores kunder, så vi kan rykke hurtigt ud!

Fejekosten Ejendomsservices medarbejdere holder også øje med områdets generelle tilstand og informerer jer. I ved derfor, om der bliver behov for større vedligehold eller ændringer på lidt længere sigt. Vi kan også overtage plejen eller assistere ved parkanlæg, slotshaver eller andre større anlæg.

Vi går ikke på kompromis med miljøet!

Med grøn pleje fra Fejekosten får I ikke blot rene, grønne områder, men også en aftale om fremtidigt vedligehold samt forslag til eventuelle ændringer.
Fejekosten Ejendomsservice anvender selvfølgelig rene kvalitetsprodukter. Dette er til gavn for miljøet, for ejendommens beboere og gæster samt for vores medarbejdere.
Fejekosten har netop investeret i en ny professionel maskine, der ved hjælp af damp kan uskadeliggøre ukrudt på en meget miljørigtig måde. Denne måde at uskadeliggøre ukrudt på er også meget skånsom for arealerne.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Dit telefonnummer*

  Hvad drejer henvendelsen sig om?
  (Udfyld gerne flere)