Christian Andersen
Christian Andersen
Frimestervej 3-5
Teglbrændervej 2-4

Vi har gennem de sidste par år haft glæden af at have Claus som vicevært i vores ejendom. Claus er en rolig og behagelig person, der følger hurtigt op på problemerne når de opstår.

Formand for ejerforeningen Christian Andersen kan kontaktes på telefon +45 35 25 40 for uddybende bemærkninger

Irgens Gård har i mange år haft Fejekosten til at stå for rengøringen på fællesarealerne i vores gamle, fredede ejendom på Christianshavn. Det er betryggende, at det altid er de samme, der kommer hos os. Vi føler, at vi får det, vi betaler for – og endda med et smil oveni. Vi håber, at dette vil fortsætte i mange, mange år endnu.

Jette Top
Jette Top
AB Sønder Boulevard 76
Sankelmarksgade 21

I vores andelsforening har vi haft Fejekosten ansat gennem næsten 2 år. Samarbejdet har været      upåklageligt. Vi har oplevet at Fejekosten har været meget fleksibel, grundig, venlige og alt i alt et behageligt bekendtskab. Hermed vores varmeste anbefalinger.

Jeg har arbejdet for Fejekosten i over 3 år – og det har indtil videre ikke skuffet mig. Jeg føler at   samarbejdet fungerer fordi, at alle udfører deres arbejde med fornøjelse, og derfor har koordinationen for det meste kørt gnidningsfrit.

Goran Rojko
Goran Rojko
Ejendomsansvarlig