Rengøring og håndværkerrengøring

Vi har specialiseret os i rengøring af boligejendomme og erhvervslokaler. Uanset om du skal bruge almindelig rengøring eller den helt store håndværkerrengøring, så står vi klar. Ring på telefon 3211 6789 og få en uforpligtende snak om rengøring og håndværkerrengøring.

Rengøring af boligejendomme og erhvervslokaler

Vi leverer grundig og omhyggelig rengøring af boligejendomme og erhvervslokaler. Uanset om I har brug for rengøring af trappeopgange eller rengøring af kontorer leverer vores stabile og trofaste medarbejdere varen. Vores rengøring er af højeste kvalitet og vi lægger vægt på den gode kommunikation med vores kunder – det mener vi nemlig er grundlaget for god rengøring.

Håndværkerrengøring

Er trappeopgangen blevet sat i stand? Eller er der en eller flere lejligheder, hvor der har været håndværkere? Vi klarer jeres håndværkerrengøring, så lokalerne fremstår som nye. Vores håndværkerrengøring udføres af erfarne og veluddannede medarbejdere.

Tilbud på rengøring og håndværkerrengøring

Både inden for rengøring og håndværkerrengøring leverer vi et tårnhøjt serviceniveau og stabilitet. Det er nogle af grundene til at vi holder så længe på vores kunder, som vi gør. Kontakt os på telefon 3211 6789 og få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring eller håndværkerrengøring.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)