Renoveringen

MALEARBEJDET

Med Fejekosten som stabil partner – en partner der har vedligeholdt trapper og opgange i over 20 år – er det smart af jer også at vælge os til renoveringen. Mange af jer har holdt fast ved os i over 10 år, og det er i den grad i vores interesse OGSÅ at levere malearbejde af kvalitet!
Vores malere ved for eksempel, hvor vigtigt det er, at siderne af trinnene males ordentligt, så malingen ikke straks skaller, fordi kost og støvsuger rammer siderne.

RENOVERING AF OPGANGENE

Trappens generelle udseende og også trappevasken kan blive problematisk, når slitage på trin og linoleum er blevet så voldsom, at det er tiden til at renovere: Linoleum skal jo behandles rigtigt og det betyder også, at den skal skiftes ud med mellemrum (afhængigt af trafikken på trapperne: hvor mange folk og mængden af sand mm. de slæber med ind). Det er tilrådeligt at bygge gamle, meget slidte trin op i samme proces, så holder det længere. De rigtige kanter til stilen og trafi kken gør en forskel og vores folk holder dem flotte!

GULVE SKAL BEHANDLES MED SLIBNING, LAK, MALING ELLER OLIE

Og ny linoleum klarer Fejekosten også gerne; for gulvene hører naturligt sammen med at alt malearbejdet fornys i jeres bygning – lofter og vægge, træværk og det hele står nu flot og tidssvarende efter jeres renovering og det gør gulvene også.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)