SKADESERVICE I KØBENHAVN

ER UHELDET UDE, VI RYKKER HURTIGT UD OG BEGRÆNSER SKADERNE.

Fejekostens Ejendomsservice er klar til at hjælpe vores kunder med at begrænse skaderne samt med at rydde op og gøre rent bagefter. Hovedstadsområdet har flere gange oplevet uvejr med store skader til følge, og vi må jo nok desværre forvente, at det kan ske igen. Er der tale om oversvømmelse, pumper eller suger vi vandet væk og sætter affugtere op.

Vi rengør området og rydder op. Hvis der har været kloakvand, i f.eks. kælderen, desinficerer vi området. Det er vigtigt, at området rengøres og udtørres hurtigt, så I undgår fugt og skimmelsvamp. (I kan leje affugtere hos Fejekosten Ejendomsservice). Fejekostens medarbejdere kan også rengøre vandskadet løsøre.

Har I haft indbrud, rykker Fejekosten Ejendomsservice hurtigt ud og sørger for, at udbedre skaderne der, hvor indbrudstyven er brudt ind. Det kan være det knuste vindue eller den ødelagte dør. Vi dækker af samt rydder op efter skaderne. Er der begået hærværk på din ejendom kan Fejekosten Ejendomsservice udbedre skaderne og rydde op.

Har I haft brand i ejendommen, på kontoret eller andre steder, skal der både ryddes op og gøres rent, herunder fjernes sod, og der skal dækkes af. Alt dette klarer Fejekosten Ejendomsservice også, inkl. fjernelse af affaldet.

Fejekostens medarbejdere kan også rengøre brandskadet løsøre. Skimmelsvamp er bittesmå svampe, som spreder sig gennem luften ved hjælp af sporer. Disse sporer kan udvikle sig til skimmelsvamp på fugtige overflader. Når der er tegn på fugt i din bolig, skal du derfor være opmærksom på, om der også er vækst af skimmelsvamp. Har du fået skimmelsvamp i ejendommen, i boligen eller på kontoret, vurderer Fejekosten Ejendomsservice, hvilken grad og omfang angrebet har og ud fra dette, hvilken metode der skal til for at afrense området.

Øvrige skader Vi hjælper jer også, hvis I har haft andre skader, eller ønsker hjælp til andre opgaver.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)