SNERYDNING OG SALTNING I KØBENHAVN

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE UDFØRER SNERYDNING OG SALTNING I KØBENHAVN, I HOVEDSTADSOMRÅDET

Når sneen falder, skal der selvfølgelig foretages snerydning hurtigst muligt. Således kan beboere, gæster og forbipasserende færdes trygt i gården og på fortovet. Grundejeren har pligt til at sørge for, at egne gangarealer er sikre at færdes på. Denne pligt gælder også arealer ud til offentlig vej – herunder fortove! Bemærk, at kommer en person til skade på grund af manglende glatførebekæmpelse, kan ejendommens ejer blive gjort erstatningspligtig. Derfor er det en god idé at få en aftale med Fejekosten Ejendomsservice, så du undgår ulykker på din ejendoms område.

Rene gangarealer sikrer, at ejendommens beboere, gæster, postbud, skraldemænd og andre kan komme sikkert til og fra ejendommen. Fejekosten Ejendomsservice har stor erfaring i at udføre skånsom glatførebekæmpelse i hele Hovedstadsområdet. Vi rydder sneen og strøer salt, når det er nødvendigt – selvfølgelig uden at overdrive. For meget salt er ikke godt for hverken miljøet eller belægningen. Hvis I har specielle ønsker og behov vedrørende glatførebekæmpelse, så lad os få en snak om det. Vi finder helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov.

Area: i København / København, i Hovedstadsområdet

SNERYDNING I STORKØBENHAVN

Hos Fejekosten Ejendomsservice har vi mange års erfaring med snerydning i København. Vi rykker ud og foretager glatførebekæmpelse, når der meldes om frost og sne, og vi sørger for snerydning, så beboere, forbipasserende, gæster og andre kan færdes trygt i gården og på fortovet.

Ring til os på telefon 33 33 93 90 og få et uforpligtende tilbud på glatførebekæmpelse og snerydning.

Fast aftale om glatførebekæmpelse

Selvom der ikke loves snevejr i vejrudsigten, er det en god ide at indgå en aftale med os om glatførebekæmpelse og snerydning. Så er alt klar, når sneen falder. Fejekosten Ejendomsservice rykker ud fra vores afdelinger i Hvidovre og på Frederiksberg og udfører snerydning, og du kan læne dig tilbage med god samvittighed.

Vi udfører skånsom saltning af alle områder, hvor der er fodgængere herunder på parkerings-pladser.

Stabil og omhyggelig snerydning i Hovedstadsområdet

Vi udfører omhyggelig snerydning, når sneen lægger sig. Vi rykker ud med det samme, når det er nødvendigt og udfører grundig snerydning. Samtidig sørger vi for den nødvendige saltning. Vi udfører snerydning for både små og store ejendomme i hele Storkøbenhavn, og vi laver en aftale om snerydning, der passer til netop jeres ejendoms behov.

Højt serviceniveau og stabile medarbejdere

Hos Fejekosten Ejendomsservice får du et højt serviceniveau, og vores medarbejdere er alle effektive, stabile og loyale. Du vil ikke fortryde det, hvis du indgår en aftale om glatførebekæmpelse og snerydning med Fejekosten Ejendomsservice. Vi har et meget højt fastholdelsesniveau blandt vores kunder, netop på grund af vores service og stabilitet.

Vi udfører skånsom saltning af alle områder, hvor der er fodgængere samt på parkeringspladser.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)