Vinduespudser i København og Hovedstadsområdet

Søger I billig vinduespolering i København? Hos Fejekosten Ejendomsservice har vi varetaget vinduespolering i København i mere end 15 år. Vi sørger for rene og velholdte vinduer, der giver ekstra lys til den private ejendom eller kontoret. Ring til os på telefon 32 11 67 89 for en aftale om billig vinduespolering i København.

Fejekosten Ejendomsservice giver dig den rigtige trappevask løsning til den rigtige pris.

Trappevask er en kedelig opgave for de fleste, og lidt besværlig at udføre – og på godt jysk ville man sige, at det er en ”træls” opgave. Men Fejekostens medarbejdere er uddannet til det, har flere års erfaring samt har de rigtige redskaber, så for dem er trappevask ikke ”træls”, men en opgave, som de gerne udfører til stor tilfredshed for vores kunder.

Trappeopgange er befærdede steder, og det er væsentligt, at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask. En ren trappe er pæn at se på, men også mere sikker at gå på. Tænk på alt det skidt, der slæbes med ind på trapperne om efteråret, men især også sne og is om vinteren. En glat trappe kan være farlig at gå på.

Faldulykker minimeres på en ren trappe – til glæde for ejendommens beboere og gæster, men også for den ansvarlige for ejendommen. Fejekosten Ejendomsservice har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele København samt i det øvrige hovedstadsområde. Alle vores medarbejdere er kompetente, veluddannede og servicemindede. Det er din garanti for veludført trappevask. Fra vores afdelinger i Valby og på Frederiksberg kommer vi hurtigt ud til vores kunder.

Vi går ikke på kompromis med miljøet!

Med rengøring fra Fejekosten Ejendomsservice får I ikke blot rene trapper, men I får gjort rent efter de nyeste rengøringsmetoder, og vi anvender selvfølgelig kvalitetsprodukter. Dette er til gavn for miljøet, for ejendommens beboere og gæster samt for Fejekostens medarbejdere. Vi bruger ikke klude til trappevask, men flade mopper. Det giver, sammen med kvalitets-produkter, det bedste og mest hygiejniske resultat. Vores medarbejdere anvender selvfølgelig de rigtige ergonomiske redskaber.

Stabilitet og tårnhøjt serviceniveau

Fejekosten Ejendomsservice giver dig både stabilitet, fleksibilitet og et tårnhøjt serviceniveau – på alle trappetrin og repos’er. Vi samler på tilfredse kunder og sætter en ære i vores høje fastholdelsesprocent. Fejekostens ”trappevaskere” udfører deres arbejde med stolthed for at sikre, at du får den bedste trappevask udført af uddannede medarbejdere, der anvender kvalitetsprodukter, hvilket giver et godt miljø på trappen.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Dit telefonnummer*

    Hvad drejer henvendelsen sig om?
    (Udfyld gerne flere)